Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει φαντάσματα

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.


From: Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα <info2012@pasok.gr>
Sender: "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα" <info2012=pasok.gr@mail45.us1.rsgsv.net>
Date: Thu, 13 Sep 2012 17:17:32 +0000
ReplyTo: Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα <info2012@pasok.gr>
Subject: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει φαντάσματα

An den mporeite na diavasete ayto to email patiste edo  
ΠΑΣΟΚ newsletter
Διαβάστε στο "Μύθοι και Πραγματικότητα".

ΨΕΜΑ: Δ.Παπαδημούλης, για την απόσυρση της τροπολογίας με την οποία καθίσταται εμπρόθεσμη η κύρωση του εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και Siemens: «Έχουμε μία κατάπτυστη συμφωνία η οποία είναι άκυρη, την οποία η Siemens προφανώς θέλει να προωθήσει και εσείς χωρίς επιχειρήματα θέλετε να καλύψετε τα συνένοχα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που με τη βούλα έβαζαν 2% του τζίρου της Siemens Hellas στα κομματικά τους ταμεία. Όταν θα είμαστε η πλειοψηφία στο κοινοβούλιο θα ακυρώσουμε την άθλια αυτή σύμβαση, θα αναθέσουμε σε τρίτο ανεξάρτητο εκτιμητή να εκτιμήσει το ύψος της ζημιάς στο ελληνικό Δημόσιο και θα διεκδικήσουμε δικαστικά να επιστραφούν τα κλεμμένα».

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βλέπει φαντάσματα και να δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας. Η απόσυρση της τροπολογίας για τη SIEMENS αποτελεί απάντηση στη δημαγωγία του.

Γεγονός 1ο: Η συμφωνία, η οποία εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα ισχύει και εφαρμόζεται ως νόμος του κράτους, ψηφισμένος με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή.

Γεγονός 2ο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θα χαιρόταν αν το Δημόσιο χάριζε στη Siemens την αποζημίωση που εισπράττει με τη συμφωνία συμβιβασμού, που είναι η καλύτερη από τις αντίστοιχες συμφωνίες που έχουν γίνει διεθνώς, καθώς προβλέπει υψηλή αποζημίωση και σημαντικά έμμεσα οφέλη, χωρίς να θίγονται καθόλου οι εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις.

Γεγονός 3ο: Σε όλες σχεδόν τις άλλες περιπτώσεις, από τις ΗΠΑ ως τη Νιγηρία, παρόμοιες αποζημιώσεις δοθήκανε στο πλαίσιο ποινικού συμβιβασμού που οδήγησε σε παύση των ποινικών διώξεων.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μένει πάντα σταθερός στη γραμμή της υπονόμευσης κάθε προσπάθειας που συμβάλει στην ανάσχεση της ύφεσης και την υποστήριξη των επενδύσεων και της απασχόλησης.

Όσοι φαντάζονται σκάνδαλα και νέα ειδικά δικαστήρια δεν έχουν παρά να διδαχθούν από το παρελθόν. Το έκαναν και το πλήρωσαν.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι αυτή η επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή λειτουργεί σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις επιλέξει να λαμβάνεις Γενική Ενημέρωση στο

<e_chrisis@hotmail.com>. Αν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις Γενική Ενημέρωση επικαιροποίησε τις επιλογές σου.  Αν επιθυμείς να αφαιρέσεις εντελώς το email σου πάτα εδώ

Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου