Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

IKA: Παράταση έως τις 29 Ιουνίου 2012 της υποβολής αίτησης

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία <flenews@fle.gr>
Date: Mon, 11 Jun 2012 14:08:51 +0300
To: Εμμανουήλ Χρύσης<e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία <flenews@fle.gr>
Subject: IKA: Παράταση έως τις 29 Ιουνίου 2012 της υποβολής αίτησης υπαγω

Επισκόπηση οικονομικού τύπου & επίκαιρα νέα.

www.fle.gr

 


Αγαπητοί φίλοι.

Τώρα μπορείτε να σχολιάστε στα άρθρα του Οικον. τύπου και του Γεν. ενδιαφέροντος.

Κάτω από τα άρθρα υπάρχει φόρμα όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο. Πατήστε το κουμπί προσθήκη, που υπάρχει, κάτω από κάθε άρθρο.

Επίσης στην κεντρική σελίδα δημιουργήσαμε ένα γκάλοπ για εκλογές του Ιουνίου 2012. Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας.

 

Υπενθυμίζουμε οτι τα άρθρα που μπαίνουν στην ενημέρωση εκφράζουν τους συντάκτες τους και όχι το fle.gr


Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε άρθρο στο δικό σας site επιλέγοντας τον κώδικα ακριβώς κάτω από το άρθρο. Μετά το επικολάτε στο μέρος της ιστοσελίδα σας, που θέλετε να φαίνεται.

Επίσης μπορείτε να το κάνετε και με σύνδεση rss

 


 


IKA: Παράταση έως τις 29 Ιουνίου 2012 της υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 21 του ν.4038/2012.

Ika
H Διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. σας ενημερώνει ότι έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πικραμμένο και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ρουπακιώτη, η πρόταση του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής σε καθεστώς ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών μέχρι τις 29/06/2012.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

Στέλεχος ΝΔ: "Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε"

thumbΕνδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη συγκέντρωση, ο ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

Πολιτικοί και επιχειρηματίες «κουρεύουν» τώρα την ενημέρωση

thumbΌταν την Κυριακή 2 Μαΐου 2010, ο ελληνικός λαός αποσβολωμένος άκου­γε από τον τότε πρωθυ­πουργό Γιώργο Παπανδρέου τα πρώ­τα δυσβάσταχτα μέτρα που επέβαλε η τρόικα, το κύριο άρθρο της εφημε­ρίδας «Το Βήμα», υπογεγραμμένο από τον εκδότη της, είχε τίτλο «Ανάπτυξη και πράσινα άλογα…» και αναφερόταν στα υπεράκτια αιολικά πάρκα!


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

Βρώμικα παιχνίδια τραπεζών καταγγέλλει στέλεχος του ΣΔΟΕ!
Την απροθυμία τραπεζών να συνεργαστούν στην πάταξη της φοροδιαφυγής στηλιτεύει ο κ. Λέκκας.

Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο διευθυντής Σχεδιασμού και Συντονισμού Ελέγχων του ΣΔΟΕ κ. Νίκος Λέκκας, καταγγέλλει ότι οι τράπεζες δεν συνεργάζονται στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

Η απόλυτη σιωπή… Όταν ο δημοσιογράφος στριμώχνει τον τραπεζίτη!!

Η απόλυτη σιωπή… Όταν ο δημοσιογράφος στριμώχνει τον τραπεζίτη!!Ο  αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος. Ο K. Masuch αδυνατεί να δώσει μια πειστική απάντηση για τις θυσίες του ιρλανδικού λαού. Προτιμά να σιωπήσει…Επόμενη ερώτηση παρακαλώ;


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

Γιατί…Γιατί…Γιατί…;;;

Σχόλιο ecoleft:  Μετά το απαράδεκτο διαφημιστικό spot της Ν.Δ με τον τίτλο , Γιατί κύριε; (Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε…) , θα θέλαμε ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο της Ν.Δ να επιχειρήσουν να δώσουν ουσιαστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα ! Επενδύουν στο φόβο και ξεχνούν οτι κυβέρνησαν εναλλάξ με το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 38 χρόνια και μαζί τους τελευταίους μήνες…εκτός αν και γι’ αυτά… Φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. !


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για το επεισόδιο στο ΑΝΤ1

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μιλάει για το επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και βουλευτή ΚΚΕ Λιάννα Κανέλη και της βουλευτή του Σύριζα Δούρου.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΑΤΙΝΙΟ, ΥΠΕΞ Ισημερινού: «Καμία συνέπεια από την παύση πληρωμών»

ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΑΤΙΝΙΟ, ΥΠΕΞ Ισημερινού: «Καμία συνέπεια από την παύση πληρωμών»Καμία τιμωρία δεν επιφύλαξαν οι αγορές στην κυβέρνηση του Ραφαέλ Κορέα που αρνήθηκε να πληρώσει το δημόσιο χρέος, τονίζει με κάθε σαφήνεια στα Επίκαιρα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού, Ρικάρδο Πατίνιο. Οικονομολόγος ο ίδιος, με ακαδημαϊκή καριέρα και ιδιαίτερη δράση ενάντια στο δημόσιο χρέος πριν αναλάβει τα καθήκοντα του επικεφαλής της διπλωματίας, ο Ρικάρδο Πατίνιο δείχνει τον δρόμο που οφείλει να ακολουθήσει κάθε κυβέρνηση για να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, γλιτώνοντας τη θηλιά των χρηματοπιστωτικών αγορών: τον εσωτερικό δανεισμό!


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

Η Εγγραφή σας:

Αλλάξτε την συνδρομή σας
Διαγραφή


Powered by Joobi

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου